Bruger du dine evner, rigtigt kan du mærke det i hele kroppen. Den særlige følelse af velvære og glæde, der næsten er ubeskrivelig. 

Talent, kvalifikationer og færdigheder er begreber, der danner bestemte billeder på den indre skærm. Billeder og forventninger om toppræstationer, succes og anseelse.

Hvis du har oplevet at mangle den tilfredsstillelse, du ønsker dig, har du sandsynligvis stræbt endnu mere for at opnå den. Det gør vi alle, indtil vi finder den rigtige vej, der bare er så meget lettere.

Når du vil være dig selv og nå de resultater, du ønsker dig?

Dit særlige talent er kombinationen af de færdigheder, du blev født med. Sammen med tillærte kvalifikationer, får de dig til at føle begejstringen over at lykkes. Bare fordi du kan mærke du lykkes, når du bruger dig selv rigtigt.

Den helt særlige fornemmelse, du har et sted i kroppen fortæller dig, at NU er du lige præcis, hvor du skal være. Omstændighederne er rigtige og du er det rigtige sted på rette tid. Som om alt går op i en højere enhed.

Du kan også opleve den fornemmelse, som en konstant tilstand.

Vil du opleve følelsen af succes endnu mere?

Sandheden er at du allerede har alle mulighederne i dig. Måske har du forsøgt på mange måder at lykkes og har sikkert oplevet succes af og til. Men konstant….. Nej vel?

Det skyldes at vi ofte tilpasser os selv i et omfang, så det kan være vanskeligt at kende sig selv og få øje på mulighederne.

Jeg afholder ofte foredrag og kurser, hvor deltagerne, opdager, at de faktisk allerede råder over de færdigheder, som de troede manglede for at lykkes.

På en måde var den eneste fejl, de har gjort, at de troede de ikke kunne. Og det er helt naturligt! For i løbet af livet vænner vi os selv til at lægge låg på og ikke spille os selv gode. For hvad vil nu de andre sige?

Virkeligheden er, at det er uden betydning, hvad andre siger eller tænker. Mennesker, som betyder noget for dig vil ønske at se du vokser, trives og udvikler dig. Hvis ikke, trænger din omgangskreds til en revurdering.

Med fokus i deltagernes hverdag og deres særlige muligheder, både som enkeltpersoner og som grupper kan en workshop eller et foredrag gøre opmærksom på lige netop de få ting, der bare har ventet på at komme i spil.

Så du kan lykkes og føle succesen, der gør dig stærkere. 

Her på min hjemmeside kan du se mere om, hvordan jeg hjælper mennesker til at opleve succes, trivsel og personlig udvikling. Lad mig kontakte dig, hvis du vil være fri til at være dig selv! l