Er livet som det skal være?

Så behøver du ikke læse længere.

Hvis du derimod oplever personlige målsætninger i din hverdag, som du godt kunne ønske dig bedre, så er tiden inde til at gøre noget ved det!

Det meste af det, du oplever, bygger på forældede tanker og overbevisninger, der styrer din adfærd. Det du tør eller ikke tør være, sige eller gøre er afgørende for, hvordan du påvirker Verden. Og derfor, hvordan du oplever Verden.

When you change the way You look at things, the things You look at change!

– Wayne Dyer

Det skyldes, at dine erfaringer bestemmer, hvor meget du tillader dig selv at være den ægte dig

Lægger du også planer, uden at nå målet?

Det skyldes ofte, at den måde du tillader dig at være dig på, er forældet og derfor trænger til en opdatering. En ny måde at være dig – autentisk og som du ønsker, Verden skal kende dig, når du er rigtigt fri.

Løsningen er enkel!

Over kun 5 uger vil du selv kunne medvirke til at opdatere dine særlige færdigheder og karaktertræk. Det vil gøre dig fri til at fremstå som den, du blev født til at være. I fuld harmoni med dine personlige målsætninger.

Forestil dig, at alt, hvad du nogensinde har oplevet, er optegnet i underbevidstheden. Som i et gigantisk bibliotek, et arkiv, hvor selve koden er fastlagt til, hvem du tror du er.

I de optegnelser er fastholdt alt, hvad du har med dig af erfaringer og læring uanset hvornår eller hvordan, du har tilegnet dig det. Når du får ryddet op i dit personlige arkiv, kan dine målsætninger blive aktive og hjælpe dig

Er du klar til at være fri?

Det indeholder forløbet:

Målsætninger der virker!

Din målsætning er det punkt, du sætter i kortet for at vide, hvor du vil hen.

Hvis du har oplevet, at dine målsætninger indtil nu blev endnu et ønske i samlingen af brudte drømme, er det tiden at gøre noget nyt!

Ved hjælp af visualiserings- og forankringsøvelser lærer du i første modul at sætte mål, der holder. Og som du får lettere ved at opnå, fordi dine ubevidste tanker understøtter dig i at nå dem.

Målet skal være dit eget!

Det sikrer vi ved, at du allerede i første modul får indsigt i, hvad der reelt er vigtigt for dig.

En opdateret dig!

Har du også oplevet den situation, at du ønsker f.eks. vægttab eller øget selvværd? For blot at finde dig selv på samme niveau som før.

Coaching, affirmationer og bekræftelser og mange andre metoder har en effekt. De forudsætter dog, at du har fokus, opmærksomhed og bevidsthed sammen med ofte daglige, bevidste øvelser i at fastholde målet for at fungere.

Lad dine ubevidste tanker hjælpe dig

Mere end 90% af alle dine tanker er ubevidste. De sørger hele tiden for at føre dig frem til det, din hjerne TROR du ønsker….

Selv om du måske ofte har gjort det tydeligt, hvad du ønsker, er det som om, det kun har en begrænset virkning i en kortere periode. Derefter vender den gamle hverdag tilbage.

Det er fordi, dine ubevidste tanker er styret af din indre overbevisning. Hvis du f.eks. har et ønske om at kunne give dig selv lov til at holde fast i dine synspunkter i en diskussion og din indre overbevisning tror det er ’farligt’, vil det aldrig ske. Uanset hvor meget du forsøger bevidst.

Dine mål (som du fandt i første modul), vil du i andet modul etablere som dit nye, opdaterede og konstruktive selvbillede.

Den nye og positive måde, du opfatter dig selv, vil fylde dine ubevidste tanker. Du vil derfor igen få hjælp fra den stærkeste kraft du har indeni – din underbevidsthed –  med styrken fra alle de ubevidste tanker, der nu har den opfattelse af dig, som du har bestemt.

Fjern forhindringerne

Forhindringerne er alle de begrænsninger, du har tilladt skulle være på dig.

Gennem livet har du lært, hvad der gjorde godt og hvad der var ubehageligt. Din hjerne er skabt til at undgå ubehagelige oplevelser. Derfor fastholder den også de mønstre, som ikke længere er tidssvarende, selv om du ønsker noget andet.

I tredje modul fjernes de begrænsende selvopfattelser, der hidtil har sat grænser for, hvad du tillod dig at være og gøre.

Sæt dig selv fri

Den eneste, der reelt kan afgøre, hvornår du har det godt er dig!

Derfor er du den eneste, der kan mærke om livet er, som du vil have det.

I tredje modul slap du af med begrænsningen fra andres bedømmelser og holdninger til dig. I dette fjerde modul sætter du dig selv fri til at være præcis den, du altid har ønsket at være. Fri og selvsikker til at gå efter dit mål, din måde at være på.

Forankring af den nye, opdaterede dig

I femte og sidste modul forankres den nye, konstruktive, positive og opdaterede dig, så du varigt kan mærke frihed og lethed i hele kroppen.

Din frigørelse skal selvfølgelig være holdbar og varig. Derfor er forankringen i kroppens oplevelse vigtig.

Tid til spørgsmål

Hvert modul varer op til 75 minutter og indeholder rig lejlighed til at stille spørgsmål og få svar på det, du har oplevet siden sidst. Der er 1 ugentligt modul med visualiseringsøvelser og indsigt i den mekanik, der hidtil har fastholdt dig. Så du forstår, hvorfor det har været så vanskeligt at opnå de mål, du ønskede – at det ikke var dig der gjorde noget forkert – sådan er du bare konstrueret som menneske.

Inkluderet i forløbet er op til 15 minutters 1:1 dialog via Skype hver uge, hvor du kan stille mere personlige spørgsmål og få styrket dit indblik i, hvordan netop du kommer videre.

Hvad koster det?

Hele forløbet ville normalt koste over kr. 6.000 som enkeltsessioner. Introduktionsprisen for denne onlineversion er kun kr. 2.750 inklusive webinarer i 5 uger, ugentlig 1:1 via Skype og det materiale, du får under forløbet.

Tilmelding:

Er du interesseret i, hvordan du når din mål lettere, kan du sende mig en mail. Du får yderligere oplysninger om forløbet, som dato, hvilken platform du benytter og meget mere. Du modtager også et spørgeskema, der hjælper dig med at afgøre, hvilke områder i dit liv, der trænger til en revision. Du kan selvfølgelig også bruge resultatet til at sammenligne med effekten af forløbet.

Derfor fungerer det:

De metoder og teknikker, der anvendes, bygger på brugen af det underbevidste sind og dets formidable evne til at forestille sig situationer, fremkalde og forankre følelser. Gennemførelsen af de meget kraftfulde handlinger og beslutninger, er med til at sikre effekten.

Sindets evne til at fremkalde følelser og fysiske reaktioner er velkendt og anvendes med stor effekt af bl.a. reklame- og filmbranchen. Intet af det, du ser i en film er noget, du deltager i, men dine reaktioner gør som om.

Med denne metode kan du opleve, hvordan det er, når du allerede har opnået dit ønske om trivsel, velvære, selvværd og alt det, du ønsker skal være i dit liv. Følelsen forankres i din krop for at sikre den varige ændring.

Metoderne i dette forløb har vist sig uhyre effektive til behandling af så forskellige emner som angst, stresssymptomer, depressive tilstande, rygestop, lindring af smerter og meget mere.

Lad os komme i gang

– så du bliver fri til at være dig!