Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Hypnoseforløb

Hypnose virker. Helt enkelt - og uden bivirkninger!

Hypnose er en helt naturlig tilstand. Du er i den tilstand flere gange dagligt og har været i den de første 7 år af dit liv. Hypnose har været anvendt som et ældgammelt redskab til at skabe en dyb fysisk afslapning samtidig med et tankemæssigt kraftigt fokus.

Øget viden om hjernens mange funktioner og forbedret måleudstyr har de seneste 100 år udvidet mulighederne for at bruge hypnose til forbedring af trivsel ved f.eks. sen-hjerneskader, smertelindring og ændring af indgroede vaner.

Det gør hypnose til et virksomt værktøj, der kan føre frem til og understøtte varige forandringer.

Et hypnoseforløb er enkelt, virksomt og uden bivirkninger!

Et hypnoseforløb strækker sig over 2-4 sessioner, afhængigt af hvilken opgave du kommer med – rygestop med hypnose klares normalt med blot 1 session.

Hvad koster en session og hvordan foregår det?

Hver session varer op til 2 timer og koster fra 1. april 2023 kr. 1400,- incl. moms

Før selve hypnosen begynder, afdækker vi sammen, hvad du ønsker at opnå.  Du bliver selvfølgelig også grundigt informeret om, hvordan hypnose virker.

Målrettet og effektivt

Den strukturerede fremgangsmåde i 5-PATH hypnose sikrer målrettede, effektive og varige resultater.

De enkelte trin i processen arbejder med din problemstilling på denne enkle måde:

 1. Du får erstattet gamle u-konstruktive overbevisninger med nye og mere konstruktive. Så du kan være fri til udtrykke dig selv på en ny og mere sikker måde med nye stærke overbevisninger, der støtter dig i at opnå dine mål
 2. Frigørelsen fra årsagerne til den adfærd, der  hidtil har begrænset dig giver dig fornyet energi og øger dit fokus på den ønskede tilstand. Årsagerne til at din gamle situation virkede så stærkt på dig neutraliseres, som du forstår den virkelige sammenhæng og din egne muligheder.
 3. Begrænsende tanker, der hidtil har fastholdt dig i det gamle mønster, fjernes effektivt og varigt ved at de aktører, der engang kunne få dig til tro på den forældede tilstand som den rigtige, fratages muligheden for at påvirke dig længere.
 4. De grænser, du havde sat for dig selv fjernes for bestandigt. En side af dig har tillod at du satte begrænsninger for dig selv. Din nye opdaterede forståelse af dig og din styrke udelukker gentagelser– så du kan søge dit mål med ny styrke og være den frie version af dig, som du ønsker at være.

Ganske få har brug for 5. trin. Hvis det er tilfældet får du gjort effektivt op med den hidtidige overbevisning om, hvad der tjener dig bedst (evt. sekundære gevinster)  – så du kan blive fri af din gamle problemstilling og begynde dit nye frie liv.

Efter hypnosesessionen er du frisk og klar til at fortsætte din hverdag – uden bivirkninger!

I tvivl om hypnose måske kan hjælpe dig med din udfordring?

Få en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan stille alle dine spørgsmål

Lad mig kontakte dig og få mere viden om hypnose eller selvhypnose

Jeg hjælper dig til at opleve det, du ønsker i dit liv

Jeg hjælper mennesker til varig og positiv forandring. Så personlige eller faglige mål opnås langt enklere. Coaching og hypnose kan skabe varige og effektive forandringer. Mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Så du lettere kan opleve de ting i livet, som du ønsker. Frem for at gentage de samme forældede, ukonstruktive mønstre og adfærd. Jeg bruger mine erfaringer fra mange års arbejde med mennesker, til at hjælpe dig til dine mål. Med en solid ballast af viden om menneskers tankesæt og etablering af effektive tankemønstre bruger jeg min viden til at hjælpe mennesker. Så de kan være fri for forældede begrænsninger og lettere kan opnå det liv, de drømmer om.

Book din tid allerede idag

  [recaptcha]

  ANMELDELSER

  “Jeg er en ung mand på 18 år halvvejs i min håndværkeruddannelse. Jeg havde svært ved at koncentrere mig og følte, at det var min underbevidsthed, der styrede mig. Ejlif fra Hypnosehuset Fyn hjalp mig til at finde ind til underbevidstheden og få ryddet op i den.

  Han forklarede mig også vigtigheden af en god nattesøvn, så hjernen kan få tid nok til at sortere dagens indtryk og undgå at underbevidstheden fortsætter med tanker, som ikke er nødvendige.

  Selve hypnosen var fantastisk behagelig. Jeg følte, at jeg hele tiden var med, og jeg var vildt lettet og i godt humør bagefter. Jeg har fået nogle redskaber til selv at fortsætte oprydningen i underbevidstheden, så det unødvendige ikke fylder og forstyrrer mig.”

  Mike, (hukommelsesproblemer, søvnbalance, fokus)

  Tunnel
  Norge-vej-cirkel

  “Jeg har været så heldig at være i behandling ved Ejlif, hvilket har gjort min hverdag meget bedre.

  Jeg har haft bivirkninger fra hpv vaccinen, som har været hovedpine, muskelsmerter, kronisk træthed og det har været i så slem grad at jeg ikke har kunne arbejde, da jeg har lagt dårligt ca fem dage i ugen gennemsnitlig. Nu er jeg helt nede på kun at have en dårlig dag ud af ni-ti dage og det bliver kun bedre og bedre, og smertestillende tager jeg stort set ikke mere.

  Har jeg det så endelig skidt kan jeg nøjes med at tage to panodiler og så forsvinder det med det samme igen.
  Dette er en hel ny verden for mig, da jeg har været syg i syv år, så nu skal min krop bare have lov til at komme sig efter sådan er langt sygdomsforløb og så har jeg faktisk et normalt liv igen.

  Ida, (symptomer efter HPV behandling)

  “Ejlif er en fantastisk terapeut og har hjulpet mig rigtig meget. Han har en stor viden og en menneskelig forståelse og empati, der gør at han ser hele ens problematik, ja ser hele dig som menneske.

  Jeg følte mig tryg og hver gang jeg gik hjem fra en session, var det med følelse og viden om, at jeg havde rykket mig helt vildt. Jeg vil anbefale ham til alle der måtte ha brug for en fantastisk terapeut, også i supervisions øjemed.

  Tusind tak for al hjælpen Ejlif.”

  Pernille

  “VI har haft et rigtig godt samarbejde, vil gerne anbefale andre at bruge Ejlif.”

  Martin

  “Tusinde Tak Ejlif

  Du har gjort livet SÅ meget nemmere for mig, nu hvor jeg husker bedre.

  Ejlif er tålmodig, grundig og super dygtig

  Tak for godt samarbejde

  Som 5-path hypnoseterapeaut, vil jeg anbefale Ejlif.”

  Ann-Charlotte

  “Hypnose ved Ejlif har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

  Ejlif er god at snakke med, han lytter og han har stor empati for andre.

  Allerede efter første hypnose kunne jeg mærke en forandring – jeg vil til enhver tid anbefale Ejlif.”

  Anja

  “At komme i kontakt med Ejlif, er noget at det bedste der er sket for mig, han har hjulpet mig mere en jeg havde turdet håbe på.

  Fra at gå med en ubærlig sorg over tabet af mine forældre og søster, som jeg mistede i løbet af kort tid, kan jeg nu ved hjælp af hypnosen, tale og tænke på dem med vemodig glæde og kærlighed.

  Af hjertet tak

  Anette

  “Vi kan helt klar anbefale Ejlif. Da min søn befandt sig i den værste krise og havde det rigtig skidt, hjalp et par få behandlinger hos Ejlif. Vi havde fået tilkendt krisepsykolog men intet havde virket. Men efter bare første behandling, mærkede vi markante fremskridt.

  Min søn nød at komme der og vi er dybt taknemmelige for den store hjælp “

  Lene

  Jeg er så taknemmelig for at ‘min vej kom forbi dig’ – det er den vildeste forandring jeg har oplevet.

  Jeg har det så godt og min selvtillid og mit selvværd er bare så godt nu.

  Min konstante ‘hovedpine’/træt i hovedet er væk – jeg er SÅ glad ?”

  Anja, (tristhed, træthed, kronisk hovedpine)

  Bro-cirkel

  The Secret Of Getting Ahead Is Getting Started

  Vil du også vide mere om hvordan du kommer i gang?

  For borgere med angst, depression, stress

  Robustheds-træning© for hold – Borgere via Jobcentret

  Holdundervisning for 5-8 personer med henblik på øget selvværd og robusthed

  Kontakt for info

  Borgere med angst, stress eller depression kan have stor gavn af forløbet Robusthedstræning©

  Forløbet består af en møderække med træning og øvelser, hvor den enkelte deltager får styrket sin personlige formåen, bliver opmærksom på egne talenter og muligheder og derved opnår større robusthed og selvsikkerhed i hverdagens situationer.

  Har du ønske om at deltage i et forløb vil det være dit lokale jobcenter, der henviser.

  For virksomheder, der vil øge produktiviteten og reducere sygefravær

  Erhvervscoaching med nyt indhold!

  Mængden af information stiger eksponentielt. Stigende krav gør hverdagen stadig mere presset. Det understreger vigtigheden af, at kunne sortere indkommende mails og andre information effektivt, så netop den nødvendige og vigtige information skilles ud til brug.

  Med Fokustræning© vil dine medarbejdere opnå øget produktiviteten uden yderligere pres – tværtimod! Når menneskets indbyggede mekanismer til målsøgning aktiveres og forstærkes, vil hver enkelt medarbejder bidrage mere produktivt og tage ansvar for hverdagens handlinger – autopiloten slår til med en ny og forbedret gennemslagskraft, i overensstemmelse med de erklærede mål.

  Metoden anvendes af topatleter, virksomhedsledere og elitesoldater med succes – Hvad mon i kan opnå i jeres virksomhed?

  Fokustræning© for hold

  Erhvervscoaching for øget produktivitet

  Kontakt for info

  Styrk din hverdag!

  Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
  Email address