Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Hypnose

Hvordan virker hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du oplever hver dag.

Når du vågner eller er på vej i søvn er du i den samme hypnotiske tilstand, som under en hypnosesession.

I de første ca. 7 år af livet er vi også alle i en lignende tilstand, hvor den kritiske sans – der stiller spørgsmål til alt, endnu ikke er udviklet.

Selvom ordet hypnose oprindeligt henviser til det græske ord “hypnoein“, der betyder “at dysse i søvn”, har hypnose intet med søvn at gøre.

Under en hypnosesession opnår du en dyb fysisk afslapning samtidig med en stærkt fokuseret opmærksomhed. Det gør, at du kan acceptere og straks bruge de konstruktive forslag og løsninger, som vi aftaler i forsamtalen inden vi begynder. Forslag, der alle støtter dig i at opnå den nye tilstand, du ønsker.

Hypnose er et velafprøvet redskab til at arbejde med en række problemstillinger fra smertelindring over afvænning til grundlæggende ændring af vaner.

Hypnose anvendes også til bl.a. visse indgreb og behandlinger på hospitaler ligesom beredskabspersonel i visse lande har en grundlæggende forståelse for brugen af hypnotiske teknikker. I Danmark indgår hypnose f.eks. som et element på visse fødeklinikker.

Hypnose er helt uden bivirkninger og udnytter dit sinds uendelige styrke til at føre dig til det, du ønsker og har opmærksomhed på. Når du under en hypnosesession etablerer og accepterer de ideer, som vi inden sessionen har aftalt som din nye tilstand, vil din underbevidsthed hjælpe dig frem til den tilstand, du ønsker. Uden kamp eller mental overanstrengelse.

Hypnose er veldokumenteret som et middel til f.eks. smertelindring, beroligelse og ændring af uhensigtsmæssige vaner.

Du kan se mere om de mest almindelige spørgsmål, jeg møder om hypnose her

 

I tvivl om hypnose måske kan hjælpe dig med din udfordring?

 

Få en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan stille alle dine spørgsmål

Lad mig kontakte dig, så du kan få mere viden

Hvordan kan hypnose måske hjælpe dig?

Hypnose har vist sig særligt effektiv ved en lang række problemstillinger.

Gennem blot 2-4 sessioner med hypnoseterapi har tusindvis af mennesker gennem årene oplevet markante og varige forbedringer i deres liv.

Nogle af de helt åbenlyse ting, der kan effektivt kan gøres noget ved, er:

Lavt selvværd / mangel på selvtillid
Stressbehandling
Frygt for at tale i forsamlinger
Eksamensangst
Søvnproblemer
Sukkerafhængighed
Fobier (f.eks. angst for edderkopper/insekter, flyskræk, tandlægeskræk)
Rygestop
Vægttab
Afhængighed (f.eks. alkohol, motion eller hash)
Neglebidning
Synsforstyrrelser
Smertebehandling
Ordblindhed
Depression
Angst
Vrede
Skyldfølelse og meget, meget mere

Og meget, meget mere

Kontakt mig for at høre om hypnose måske kan hjælpe dig videre eller få mere viden om, hvordan selvhypnose virker og hvad det kan gøre for dig

Hvor stammer hypnose fra?

Hypnose er en naturlig tilstand

Som børn er vi i en naturlig hypnotisk tilstand i de første ca. 7 år af livet.

Som voksne kan vi være det, når vi dagdrømmer, er stærkt optaget af noget eller når der bare går flow i tingene og tiden forsvinder.

Måske har du selv oplevet, at du har et blåt mærke efter havearbejde, uden du bemærkede det kom. Netop der var du i en hypnotisk tilstand.

Det samme sker, når du døser ind i søvnen om aftenen og når du er ved vågne igen om morgenen. Også der er du i en naturlig hypnotisk tilstand. Den tilstand, kaldet hypnagogia, er således helt naturligt og aldeles ufarlig. Det er simpelthen en af dine indbyggede mekanismer til dyb afslapning og fokusering.

Hypnose har i årtier været anvendt som en måde at være i en lignende stærkt fokuseret og koncentreret tilstand af modtagelighed for de nye forslag, som du beslutter skal være din nye overbevisning – der fører dig til dit nye adfærdsmønster.

Du får selvfølgelig en grundig orientering om, hvordan hypnose fungerer, ligesom du under sessionen er i fuld kontrol. Du kan ikke overbevises om noget, der ville stride mod dine inderste overbevisninger.

Hypnose er en gammel opdagelse

Hypnose har i sin grundform været kendt siden oldtidens Egypten og blev mere anvendt i den vestlige kultur fra begyndelsen af 1800-tallet.

Siden da har mange specialister og tidernes videnskabsmænd (Mesmer, Freud m.fl.)  forsket i hypnose og hvad den tilstand kunne anvendes til.

5-PATH hypnose
Brugen af hypnose har udviklet sig stærkt gennem de seneste +50 år og her har netop 5-PATH hypnosen vist særligt effektiv, fordi den gennem den stærke struktur giver øget sikkerhed for, at forvandlingen bliver varig og virksom.

Jeg bruger også hypnotiske teknikker som en forstærkning af coachende metoder, når det kan øge effekten af sessionen.

Lad mig kontakte dig, hvis du vil vide, om hypnose måske kan hjælpe dig til at være fri, selvsikker, smertelindret eller generelt bestemme i dit eget liv.

Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address