Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.

Kategorier

Ved at bruge hypnosehusetfyn.dk acceptere du brug af cookies.

Hypnoseterapi

Hypnotisør Ejlif

Hvad er hypnoseterapi?

Terapeutisk hypnose er hverken show eller søvn.

Det betyder, at hvis du har set et hypnoseshow live eller på tv, vil du ikke kunne genkende ret meget i en hypnoseterapi session. De ‘kaniner’ der optræder i sceneshows er nøje udvalgte, fordi de er meget hypnotiserbare og de har derved indvilliget i at lade sig ‘udstille’ på scenen.

Selvom ordet hypnose oprindeligt henviser til det græske ord “hypnos”, der betyder søvn, har hypnoseterapi intet med søvn at gøre.

Som klient i en hypnoseterapeutisk session opnår du en dyb fysisk afslapning samtidig med en stærkt fokuseret opmærksomhed. Det gør, at du kan acceptere de forslag og suggestioner, som er aftalt i forsamtalen. Forslag, der alle støtter dig i at opnå den nye tilstand, du ønsker.

Hypnoseterapi er en velafprøvet teknik til behandling af en række problemstillinger fra smertelindring over afvænning til ændring af vaner som rygning og motion.

Hvordan kan hypnoseterapi hjælpe dig?

Hypnoterapi har vist sig særligt effektiv til behandling af en lang række problemstillinger.

Gennem blot 2-4 sessioner med 5-PATH hypnoseterapi har tusindvis af mennesker gennem årene oplevet markante og varige forbedringer i deres liv.

Nogle af de helt åbenlyse ting, der kan behandles effektivt er:

Lavt selvværd / mangel på selvtillid
Stressbehandling
Frygt for at tale i forsamlinger
Eksamensangst
Søvnproblemer
Sukkerafhængighed
Fobier (f.eks. angst for edderkopper/insekter, flyskræk, tandlægeskræk)
Rygestop
Vægttab
Afhængighed (f.eks. alkohol, motion eller hash)
Neglebidning
Synsforstyrrelser
Smertebehandling
Ordblindhed
Depression
Angst
Vrede
Skyldfølelse og meget, meget mere

som påvirkes af de overbevisninger, vi har dannet i underbevidstheden og som styrer ‘den indre autopilot’

Hvor stammer hypnose fra?

Hypnose er en helt naturlig tilstand

Som børn er vi i en helt naturlig hypnotisk tilstand i de første ca. 7 år af livet. Som voksne kan vi være det, når vi dagdrømmer, er stærkt optaget af noget eller når der bare går flow i tingene og tiden forsvinder. Måske har du selv oplevet, at du har et blåt mærke efter havearbejde uden du bemærkede det kom. Netop der var du reelt i en hypnotisk tilstand.

Det samme sker når du døser ind i søvnen om aftenen og du er ved vågne igen om morgenen. Også der er du i  en naturlig hypnotisk tilstand. Den tilstand der kaldes hypnagogia er således helt naturligt og aldeles ufarlig. Det er simpelthen en af dine indbyggede mekanismer.

Hypnose anvendt terapeutisk er et redskab til at være i en lignende stærkt fokuseret og koncentreret tilstand af modtagelighed for de forslag, som du beslutter skal være din nye overbevisning og dit nye adfærdsmønster. Du får selvfølgelig en grundig orientering om hvordan hypnose fungerer ligesom du under sessionen er i fuld kontrol. Du kan ikke overbevises om noget, der ville stride mod dine inderste overbevisninger.

Hypnose er en gammel opdagelse

Hypnose i sin grundform har været kendt siden det gamle Egypten og blev mere kendt i vores kultur i begyndelsen af 1800-tallet.

Siden da har mange specialister og tidernes videnskabsmænd (Mesmer, Freud m.fl.)  forsket i hypnose og hvad den tilstand kunne anvendes til.

5-PATH hypnoseterapi
Den terapeutiske brug af hypnose har udviklet sig stærkt gennem de seneste ca. 50 år og her har netop 5-PATH hypnosen vist særligt effektiv, fordi den gennem den stærke struktur giver øget sikkerhed for, at forvandlingen bliver varig og vedholdende.

Lad mig kontakte dig, hvis du vil vide om hypnose måske kan gøre noget for dig.