Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.

Kategorier

Ved at bruge hypnosehusetfyn.dk acceptere du brug af cookies.

Om mig

Hypnotisør Ejlif

Dine tanker er nøglen til det, du oplever i din hverdag.

Dine tanker er nøglen til det, du oplever i din hverdag.

Jeg bruger coachende hypnose, så du lettere kan nå dit mål med de ressourcer, du allerede har.

Med min interesse for adfærd og tankemønstre hjælper jeg mennesker til deres mål på en enkel og effektiv måde.

Til det benytter jeg hypnose og terapi, som er en stærk blanding. Den kan gøre mange af de vanskelige ting i livet meget mere enkle.

Måske har du prøvet at ændre vaner – uden held?

Selv om du har tænkt tingene igennem og besluttet dig for, hvad du vil bruge dit fokus på, kan du ofte fortsætte med at opleve noget andet. Måske det, du ønskede at slippe for.

Det skyldes den helt enkle kendsgerning, at du kun er klar over ca. 5% af dine tanker. Op mod 95% af tankerne suser bare rundt i hovedet, med det ‘de nu kan finde på’.

De 95% ubevidste tanker, som du ikke er klar over, fører dig til det, de tænker på – ikke nødvendigvis det, du tænker på.

Fordi din hjerne på den måde fører dig til det, den tror du har godt af, er det så vanskeligt at ændre vaner. De forældede adfærdsmønstre og tankesæt fortsætter, i stedet for at bistå dig i at være fri og opnå det du drømmer om.

Det kan hypnose ændre!

Så dine tanker i stedet støtter dig i at opnå den tilstand, de oplevelser og den måde at være fri på, som du ønsker.

Hvorfor hypnose?

Jeg har mødt hypnosen efter mange års arbejde med mennesker, hvor coaching og samtaler bragte gode resultater over tid. Hypnosen kan rumme de samme teknikker, effekten opnås blot langt hurtigere når personen er i hypnose.

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som vi alle er i de første 7 år af livet. At den er uden bivirkninger er for mig en vigtig grund til at benytte netop det værktøj til at få det bedre.

Min uddannelse som master hypnoseterapeut er fra Hypnosehuset Danmark, der  i 2016 og 2018, som de første nogensinde, 2 gange er kåret til Verdens bedste instruktører indenfor 5-PATH hypnoterapi.

En livslang interesse for menneskers adfærd og mønstre bruger jeg sammen med mine egne erfaringer fra mange års arbejde med mennesker. Jeg arbejder for at opnå den varige og positive forandring så personlige eller faglige mål opnås langt enklere.

I mit daglige virke anvender jeg hypnosen som adgang til benytte coachende, motiverende og konstruktive redskaber, der sikrer den forvandling, mine klienter ønsker.

Måske kan jeg også hjælpe dig til det, du ønsker.