Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Om mig

Ejlif Meinche Larsen

Coach, hypnotisør, mentaltræner

Ønsker du mere Frihed, Mod, Selvsikkerhed eller vil du af med irriterende rutiner og vaner?

Jeg kan hjælpe dig til at opleve overskud, energi og følelsen af at bestemme i eget liv.

Da jeg selv mødte stresssymptomerne fandt jeg ud af, at det eneste jeg havde gjort forkert var, at jeg forsøgte at tilpasse mig alle krav fra omgivelserne. Det betød, at jeg kom i klemme mellem dem og mig selv og derfor mistede troen for en periode. Troen på, at jeg rent faktisk var i stand til håndtere mit liv.

Det er jeg dybt taknemmelig for!

For det lærte mig, hvilke uendelige muligheder og styrker, vi har adgang til i sindets enestående maskinrum. Det var ved samme lejlighed, jeg mødte hypnose som en hjælp til at slippe de forældede begrænsninger og definere, hvad der er vigtigt nok til at være i mit liv og til selv at sætte dagsordenen.

Den viden bruger jeg nu – sammen med min livslange passion for mentaltræning og personlig udvikling – til at hjælpe dig til at være den bedste, mest selvsikre, trygge og frie udgave af dig selv!

Uanset hvilken ballast, du hidtil har haft med dig.

Jo flere mennesker, jeg arbejder med, jo mere står det klart, at  det eneste, du behøver for at være hjemme i dit eget liv, er at acceptere den idé, at du allerede har de færdigheder og derfor de muligheder, du behøver for at opleve det.

Jeg hjælper dig til at bringe dine evner og styrker i spil, så kan leve som den bedste udgave af sig selv.

Du er allerede nok!

Med accepten af dig selv kan du nå dine mål og drømme meget lettere! 

Jeg bruger min viden og interesse til at afdække, hvor du skjuler styrker for dig selv. Så du fremover kan leve på en ny, konstruktiv, positiv og opdateret måde – i overensstemmelse med det, du hidtil blot har forestillet dig som uopnåeligt eller forbundet med en stor indsats.

Forståelsen af menneskets adfærd, sprog, tankesæt har jeg udvidet gennem talrige bøger, kurser og deltagelse i mængder af events, hvor jeg har iagttaget de bedste (og nogle få af de usmarte) måder at agere på.

Som konsulent, foredragsholder og underviser har jeg samlet yderligere erfaring i, hvordan vi tænker og forstår, så vores viden kan omsættes til handling og løsninger – lettere og hurtigere.

En årrække i et større jobcenter gav mig yderligere mulighed for at dyrke min særlige interesse: Mennesker med særlige udfordringer. Det gjorde mig endnu stærkere til at forstå og vejlede mennesker, ud fra netop deres behov.

Empowerment er vigtigt for min måde at hjælpe dig. Alle rummer særlige egenskaber og færdigheder, som kan bruges konstruktivt.  Jeg benytter en coachende tilgang, da jeg stoler på, at også du rummer svarene selv. De er blot, som ved de fleste af os, vanskelige at finde selv.

Især efter jeg begyndte at anvende hypnose i mit arbejde, står det klart, at vi alle kan meget mere, end vi troede muligt.

En stærkt empatisk sans og min intuitive fornemmelse af, hvor ’skoen klemmer’ gør mig i stand til at løse blokeringerne hurtigt og effektivt.

Derfor vælger jeg de metoder, der bringer dig varig forandring, hurtigst og mest virksomt.
Det betyder, at du kan opleve coaching, samtale, hypnose og en holistisk vinkel på frigørelsen af din situation.

Så du kan opleve glæde, frihed, mod og selvsikkerhed til at stå ved dig selv og foretage dig det, der gør dig godt.

Vil du se, hvad andre har oplevet hos mig? Se udtalelser her

Her kan du se hvilke metoder, jeg blandt andet anvender: Coaching og Hypnose

Nogle af de mange udfordringer jeg indtil nu har hjulpet med er:

Angst – Eksamensangst – Afhængighed (alkohol, motion, hash) – Depressionssymptomer – Flyskræk – Fobier (angst for edderkopper/ insekter/ heste/mørke) – Frygt for at tale i forsamlinger – Hukommelse – Højdeskræk – Koncentration – Lavt selvværd –Mangel på selvtillid – Neglebidning – OCD – Ordblindhed – Rygestop – Sen-hjerneskader – Skyldfølelse – Smertelindring – Sorg – Stresssymptomer –  Sukkerafhængighed – Synsforstyrrelser -Tandlægeskræk – Vrede – Vægttab og meget, meget mere

Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address