Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.

Kategorier

Ved at bruge hypnosehusetfyn.dk acceptere du brug af cookies.

Coaching

Coaching kan hjælpe dig til svar og løsninger, du hidtil måske har søgt forgæves.

Du ved selvfølgelig bedst, hvad du synes er rigtigt og vigtigt

Netop derfor kan coaching være vejen frem til de løsninger, du søger. Måske har du allerede oplevet, at en problemstilling forbliver uløst, uanset hvor meget du tænker over det.

Du har allerede løsningen…

Jeg hjælper dig til at finde vejen frem med løsninger, du allerede selv rummer.

Min erfaring og forståelse af, hvilke mekanismer, også du råder over, kan hjælpe dig til at finde og bruge ideer og løsninger, som hidtil har været vanskelige for dig at få øje på.
Ved personlige eller forretningsmæssige udfordringer, vil jeg bruge min erfaring fra begge områder til at hjælpe dig til den løsning, der tiltaler dig mest. Fordi energien og løsningen allerede findes i dig selv.
Den afklaring, du opnår kan føre dig til dit mål på den mest effektive måde. Uden kamp og mental overanstrengelse.
Empowerment er et vigtigt element i mit syn på dine muligheder. Det  gør dig i stand til at bruge både dine medfødte og tillærte færdigheder til at opnå dit mål.
Gennem en lang erhvervskarriere har jeg tilegnet mig metoder og teknikker, der sammen med en dyb viden om motivation og mentaltræning kan gøre dig stærkere.
Coachende og hypnotiske teknikker kan i visse sammenhænge endda forstærke og især forenkle de handlinger, som du beslutter rigtige for dig.
Lad mig kontakte dig, så du kan træffe du kan træffe dine fremtidige beslutninger på det mest kvalificerede grundlag.

Coaching for private

Alle kan få brug for at hjælp til at afklare, hvilke muligheder og beslutninger, der fører til målet.

Jeg kan hjælpe dig til at træffe dine beslutninger på et opdateret grundlag. Så du træffer dit valg ud fra det, der tjener dig bedst.

Lad mig kontakte dig, så ved du om det er mig, der skal hjælpe dig videre

Erhvervscoaching

Forandring er den eneste konstant!

Derfor har selv den bedste brug for sparring, inspiration og afklaring

Gennem talrige forhandlinger, krisestyringer og forandringsprocesser har jeg udnyttet min erfaring samt dybe viden om motivation og menneskelige tankemønstre. Det gør mig i stand til at hjælpe dig til at afdække muligheder og potentialer samt sikre mod faldgruber og forhindringer.

Her får du ingen alenlange rapporter, men direkte håndgribelig viden, der kan omsættes til handling.

Lad mig kontakte dig, hvis du vil vide, om det er mig, der skal hjælpe dig videre.

Kurser for ledige

Er du sagsbehandler i et jobcenter og har brug for hjælp til at motivere dine ledige borgere, så de selv finder jobbet og bliver i det?

Som mental- og motivationstræner arbejder jeg med mennesker, der har ønsker om at opnå visse ting i livet. Om de er i job, arbejder som selvstændige eller er ledige er uden betydning. De indbyggede mekanismer, der driver mennesket er ens for os alle.

Jeg kender begge sider af skrivebordet. Både som sagsbehandler og som ledig. Derfor kan jeg lettere gøre regler og krav forståelige for dine ledige. Den forståelse hjælper de ledige til at finde vejen tilbage i job.

Her kan du se mere om min tilgang til ledige

Lad mig kontakte dig., så du ved, hvordan jeg kan hjælpe dig med at hjælpe dine ledige i job?