Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Klienter siger

“Jeg er en ung mand på 18 år halvvejs i min håndværkeruddannelse. Jeg havde svært ved at koncentrere mig og følte, at det var min underbevidsthed, der styrede mig. Ejlif fra Hypnosehuset Fyn hjalp mig til at finde ind til underbevidstheden og få ryddet op i den.

Han forklarede mig også vigtigheden af en god nattesøvn, så hjernen kan få tid nok til at sortere dagens indtryk og undgå at underbevidstheden fortsætter med tanker, som ikke er nødvendige.

Selve hypnosen var fantastisk behagelig. Jeg følte, at jeg hele tiden var med, og jeg var vildt lettet og i godt humør bagefter. Jeg har fået nogle redskaber til selv at fortsætte oprydningen i underbevidstheden, så det unødvendige ikke fylder og forstyrrer mig.”

Mike, (hukommelsesproblemer, søvnbalance, fokus)

“Hej Ejlif,

Vi lovede at skrive til dig, når vi havde været til kontrol på hospitalet. Det var vi i august, hvor der blev lavet en undersøgelse med kontrast. Alt så godt ud, så han blev afsluttet. Vi synes begge, at vi har haft det godt, siden vi var hos dig.

Min mand husker mere og mere, og laver meget fysisk arbejde i haven og i sit værksted. Jeg er også kommet til at slappe mere af. Alt i alt går det forbavsende godt uden stress. Su du skal have stor tak for din hjælp, og vi kommer gerne igen, hvis vi får brug for hjælp.”

JLP, (sen-hjerneskade, hukommelsesbesvær)

“Jeg ville lige fortælle dig hvordan det går, jeg har det bare rigtig godt nu og nyder livet. Mine smerter forsvinder mere og mere og ellers flyver jeg bare stadig på en lyserød sky og har det fantastisk og har meget mere overskud til alt.

Jeg er gået i gang som selvstændig og det er lige mig, så det gør mig bare så glad”

IKA, (HPV-symptomer)

“Siden jeg blev sygemeldt og senere afskediget pga stress har jeg været ude af stand til at køre på motorvej, gennem byen eller over broer uden at nogen med mig i bilen. Bykørsel har været helt udelukket. Jeg skal inden længe begynde i praktik efter den lange sygemelding og derfor skal jeg kunne køre selv.

Ejlif har hjulpet mig til at være tryg i bilen, uanset om jeg er alene eller har nogen med. Jeg har for nyligt været gennem Århus alene i bil uden problemer. At jeg samtidig føler mig meget mere klar til at komme på arbejde igen, er en vidunderlig sidegevinst”

MK, (angst)

“Jeg er så taknemmelig for at ’min vej’ kom forbi dig – det er den vildeste forandring jeg har oplevet.

Jeg har det så godt og min selvtillid og mit selvværd er bare så godt nu. Min konstante hovedpine og træthed i hovedet er væk – jeg er SÅ glad.

Nyder det hver eneste dag”

AK, (selvværd)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikkerhed er at stole på sig selv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjern dine blokerende overbevisninger - og vær fri

“Jeg har været så heldig at være i behandling ved Ejlif, hvilket har gjort min hverdag meget bedre.

Jeg har haft bivirkninger fra hpv vaccinen, som har været hovedpine, muskelsmerter, kronisk træthed og det har været i så slem grad at jeg ikke har kunne arbejde, da jeg har lagt dårligt ca fem dage i ugen gennemsnitlig. Nu er jeg helt nede på kun at have en dårlig dag ud af ni-ti dage og det bliver kun bedre og bedre, og smertestillende tager jeg stort set ikke mere.

Dette er en hel ny verden for mig, da jeg har været syg i syv år, så nu skal min krop bare have lov til at komme sig efter sådan er langt sygdomsforløb og så har jeg faktisk et normalt liv igen.

Ida, (symptomer efter HPV behandling)

“Jeg har drukket op til 1 kasse øl dagligt siden jeg for 6 år måtte opgive min sportskarriere pga skader. Havde aftalt op til 4 behandlinger med Ejlif i først omgang. Trangen til øl og vanen med ’vennerne’ var forsvundet efter 3 omgange, så vi aftalte at vi lod det være med det og at jeg kunne vende tilbage hvis det var nødvendigt.

Det er nu over ½ år siden og kommer aldrig på tale. De bedste penge, jeg har givet ud.”

P.H., (misbrug/afhængighed)

“Som 17-årig væltede jeg på cykel og bankede hovedet i asfalten. Jeg brugte ikke hjelm så det var med megen besvær, jeg klarede eksamen i gymnasiet.

Siden har jeg flere gange forsøgt at gennemføre en uddannelse, uden held. I mit kontorjob var jeg normalt helt udbrændt når jeg havde fri. En efteruddannelse, som min arbejdsgiver har betalt har jeg nu afsluttet med godt resultat og jeg har meldt mig til yderligere kurser, nu hvor jeg kan læse stoffet uden at skulle gentage flere gange og stadig huske indholdet. Tak!”

Kvinde 31 år, (hukommelses- & koncentrationsbesvær)

“Jeg været bange for igen at sætte mig på en hest siden jeg for ca. 4 år siden oplevede et styrt ved et springstævne.

Jeg vandt en del konkurrencer og ville gerne kunne færdiggøre min uddannelse som beridder, fordi nogen af mine bekendte har tilbudt mig at jeg kan arbejde hos dem i Spanien. Efter jeg var gennem den første af 4 behandlinger med hypnose var jeg for første gang i sadlen og det føltes præcis så skønt som jeg huskede det.

Jeg er nu ved at undersøge hvordan jeg kan genoptage min uddannelse, så jeg håber at kunne leve af min hobby og de heste jeg elsker.”

Kvinde 21 år, (angst)

“Jeg ringede til Ejlif for at høre om han kunne hjælpe mig af med min angst for at flyve fordi min søn og jeg skulle på forlænget weekend.

Da jeg var sent ude i forhold til afrejsen var jeg lidt spændt på om det ville virke. Jeg var dog helt rolig på turen ud og kun en anelse spændt inden afrejsen hjem, men der havde Ejlif givet mig nogle øvelser, jeg kunne gøre selv så det gik fint.”

ASP 44 år, (flyskræk)

“Siden jeg for to år siden væltede i et sving med min motorcykel har jeg haft udstrålende smerter i venstre ben som følge af 3 discusforskydninger.

Jeg havde lidt svært ved at forstå, at jeg ikke kunne mærke det, da hypnosen var ovre, men du har jo tidligere hjulpet med mit blodtryk og kolesterol, så jeg undres bare. Smerterne er stadig forsvundet som dug for solen så du skal have mange tak.”

AHR 58 år, (smertelindring)

“Tak for hjælpen. Nu kan jeg igen dyrke min hobby uden at skulle begrænses af smerter i skulderen.

Det er måske min tid som chauffør, der har givet mig en skade, men uanset hvorfor den kom er smerten væk. Tak.”

KN 65 år, (smertelindring)

Mit morgenblodtryk har i en uge været omkring 143/81. Her til morgen var det 121/60. Jeg ser klart igen.

Tak for hjælpen

SV (Angst – efter 1. behandling)

 

 

 

 

At turde være dig selv

Her kan du se mere om hypnose og coaching

Og her kan du se, om det er mig der skal hjælpe dig videre til at være fri og bestemme i dit eget liv

Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address