Tænker du også: Hvordan kan jeg styrke mit fokus og nå de mål jeg virkelig ønsker mig?

Det du tænker på, vil helt af sig selv føre dig til mere af det samme. Derfor oplever du måske, at oplevelser, du gerne ville undgå bare bliver ved og ved.

Det skyldes helt enkelt, at din hjerne er konstrueret til at føre dig frem til det, dine tanker har fokus på. Op mod 95% af dine tanker er ubevidste, så du er måske end ikke klar over, hvad du er på vej til at opleve.

Ønsker du at opleve noget andet?

Hvis du ønsker at opleve noget andet, skal du afklare 2 ting :

  • Hvad vil jeg opnå?
  • Hvorfor vil jeg opnå det?

Det er vigtigt fordi, dit mål skal defineres tydeligt så dine fremtidige tanker kan hjælpe dig til målet og årsagen/ formålet giver dig energien til at fortsætte i den retning.

Dernæst: Beslut dig for, at uanset hvilke ideer eller tanker, der dukker op er det mål, du har defineret, det eneste gyldige.

Fasthold fokus på dit mål!

Selv om det lyder som et banalt tip, er det afgørende, at du gentager og fastholder din opmærksomhed på det, du ønsker mere af. Så vil din hjerne helt af sig selv føre dig til det.

Hold dit fokus og din opmærksomhed fast på målet – hele tiden. Vær opmærksom på, at dine tanker måske flakker lidt og før dem så tilbage til dit mål. Det du har bestemt.

Hvis du har brug for hjælp til at afklare og fastlægge dine målsætninger, så lad mig ringe til dig. Måske kan jeg hjælpe dig til det du ønsker lettere end du tror, fordi dine tanker kan styrke og støtte dig.

Det er det, jeg arbejder med, hver dag!