Hverken med dig eller med det, du oplever omkring dig?

Alt for mange tanker og for lidt eller måske for meget tid er en dårlig cocktail.

Netop den blanding gør, at mange mennesker med et ellers velfungerende liv og den rigtige sammensætning af udfordringer og muligheder løber fast i rutiner, der modvirker det, de ønsker frem for at understøtte målet og vejen dertil.

Den megen tankevirksomhed træner vi gennem vores opvækst, hvor vi lærer at konstruere en virkelighed, som vi tror giver os den accept, vi så brændende ønsker.

Som voksne bliver det stadigt vanskeligere at holde styr på tankerne, der ofte hober sig op og skaber mere uro end vi lige havde lyst til. Tankemylder, dårlig søvn, stress og sygemeldinger bliver desværre ofte følgen af de alt for mange tanker.

Sådan behøver det ikke være!

Det du træner bliver du bedre til!

Det samme gælder, når du vil have ro fra tankerne. Meditation, åndedrætsøvelser, motion og fokus på det, der reelt betyder noget for dig kan gøre virkelig meget for dig, når du har behov for indre ro.

Og en af de ting, du nemt selv kan gøre, er at give dig selv et kort øjeblik – blot nogle få minutter – til at spørge dig selv: Hvilken følelse ønsker jeg lige nu? Hold dit fokus på netop den følelse, du ønsker dig allermest lige nu i et par minutter. Lad følelsen og de tilhørende tanker folde sig ud og nyd at du efterhånden fyldes mere og mere af den følelse, du ønskede dig.

Brug denne lille og lette øvelse så ofte du føler behov for det – og giv dig selv lov til at mærke forskellen.

Vil du samtidig opnå den indre vedvarende fornemmelse af, at du allerede er netop som du skal være, kan det være en god ide at søge hjælp udefra til at blive endnu mere robust overfor de indtryk, der hele tiden forsøger at flytte dit fokus.

Hypnoterapi er et stærkt redskab, der hurtigt, vedvarende og enkelt skaber ro, følelsen af indre fred og en dyb indre erkendelse af, at du hele tiden har været som du skal. At det reelt ikke er dig, der er forkert, det var du aldrig!