En kontroversiel påstand for blot få år siden og nu underbygget af utallige forsøg med bl.a. kvantefysik, der viser, at det objekt, forskere undersøger kan påvirkes af forskerens tanker om objektet.

Måske kender du det fra din egen hverdag, en problemstilling, du fokuserer på, lader til at blive større og større.

For nylig mødte jeg en interessant beskrivelse af et studie, hvor mere end 100 personer med stress-relaterede symptomer har trænet selvhypnose. Mere end 75% af gruppen oplevede en forbedring af deres symptomer indenfor 12uger. Indenfor et år med fortsat selvhypnose meldte 72% af personerne i studiet om en fuldstændig fjernelse af deres symptomer. (Maher-Loughnan, G.P. 1980, “Hypnosis: Clinical application of hypnosis in medicine’, British Journal of Hospital Medicine, 23: 447-55)

Selvhypnose er en gren af hypnose og som sådan blot et redskab, der gør dig i stand til at lade din underbevidsthed og dermed dine indre overbevisninger hjælpe dig til dine mål.

Kan du så lære selvhypnose?

Ja sagtens. Selvhypnose giver dig muligheden for at tanker, der normalt bare fylder og skaber støj, kan forsvinde samtidig med at du skaber grundlaget for nye, konstruktive og opdaterede overbevisninger, der kan hjælpe dig til det indhold i din hverdag, som du ønsker.

Tankemylderet forsvinder og du har den stærkeste kraft i dig, din underbevidsthed, som støtte i at nå dine mål.

Hvis du vil vide mere om selvhypnose er jeg uddannet til at lære dig denne effektive og enkle teknik.

Undervisningen kan foregå holdvis eller 1:1 afhængigt af, hvilke mål du ønsker din underbevidsthed skal hjælpe dig til.