Måske har du som mange andre igen lovet dig selv at indfri et nytårsforsæt – måske er du holdt op med det, fordi det jo ikke lykkes alligevel…

Som du måske ved, er op mod 95% af alt hvad du foretager dig som voksen styret af dine rutiner, som ligger i underbevidstheden. Det betyder, at uanset, hvor ofte du beslutter dig for at spise sundt, dyrke mere motion, indtage mindre alkohol, gå tidligere til ro og alt det andet vi lover os selv, vil du sandsynligvis ikke lykkes med det.

Studier viser at kun ca. 8% af alle der laver nytårsforsæt oplever at lykkes med det uden hjælp.

Og hvad kan du så gøre?

Først og fremmest kan du se på baggrunden for din beslutning. Skyldes den alene at du havde glemt hvordan tømmermænd føles, er der måske andre områder, som du med fordel kan fokusere på. Hvis det derimod helt generelt har været vanskeligt at finde smart tøj i skabet i den rigtige størrelse eller åndedrættet er besværet af rygningen er tiden måske inde til at gøre noget mere seriøst.

Og her kan hypnose være et virksomt middel. Selv har jeg foreløbig sagt farvel til 8 cm om livet siden jeg under hypnose fik en ny tilgang til mad, drikke og motion. De klienter jeg har behandlet, melder om lignende resultater. En af dem har over julemåneden tabt over 2 kg samtidig med deltagelsen i de sædvanlige arrangementer.

Hvis du derfor nu føler, at tiden er inde til at stoppe rygning, veje mindre, dyrke mere motion eller nogle af de andre ting, som du alt for mange gang har forsøgt at ændre, så lad hypnose hjælpe dig. Uden bivirkninger, uden afsavn og uden den kamp, der alt for ofte bremser forsøget.