Du kender måske tanken: Hvordan styrker jeg mit selvværd?

Alt for mange af os kæmper alt for længe med forskellige udfordringer.

Ubehag, stress, lavt selvværd og følelsen af ikke at slå til og være nok rammer langt de fleste af os i perioder.

Løsningen er enkel

Hvis du ønsker en hurtig og effektiv metode, du selv kan bruge, når du har lyst, er Cooks opkobling med det tillæg, du ser i videoen her, måske lige det, du har brug for.

Dit kropssprog påvirker ikke kun omgivelserne. Dit sind og din hjerne opfanger hele tiden din krops stilling og frigiver de hormoner, der hører til den pågældende stilling.

Cooks opkobling (også kendt som Psych-K) udnytter yderligere en effekt.

Som du måske ved, er højre del af kroppen styret af venstre hjernehalvdel og modsat. Det viser sig nu, at det kun er tilfældet indtil f.eks. højre hånd bevæger sig over på venstre side af midten af din krop. Da vil styringen af højre hånd overgå til højre hjernehalvdel. Det træner dine hjernehalvdele i samarbejde.

Din selvopfattelse kan altid forbedres

Selvværd, overskud, velvære og meget mere er påvirket af dine inderste overbevisninger. Hvis du f.eks. har vanskeligt at sætte grænser er din selvopfattelse præget af, at du ikke kan tillade dig at markere, hvor din grænse er. Måske på grund af en erfaring, du har fra tidligere.

Der er god grund til, at du elsker og accepterer dig selv

Når du fortæller dig selv det, og gerne siger det højt, vil du mærke hvordan din krop slapper af. Når du anerkender, at du allerede er nok, kan din krop slappe af. Det frigiver yderligere hormoner, der understøtter den proces og følelse. Samtidig vil det sprog du bruger om dig selv støtte den nye, konstruktive selvopfattelse.

Ønsker du øget selvværd og velbefindende er øvelsen her helt enkel og vil, når du bruger den regelmæssigt opdatere din selvopfattelse

Har du lyst til at vide mere om, hvad du kan gøre for at opleve øget selvværd, tilfredshed eller gå mere målrettet efter det liv, du ønsker, så lad mig kontakte dig..