Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Foredrag & Workshops, der virker

Når grupper skal lykkes…

er det aldrig reel modstand mod forandringer – men usikkerhed, der får selv den mest målrettede medarbejder til at tøve.

Når teamet ikke fungerer optimalt, skyldes det typisk, at ikke alle i teamet tør gøre det, der forventes og som de har forpligtet sig til.

Behovet for personlig sikkerhed bestemmer, hvor villige vi er til at acceptere nye ideer. Den måde vi deltager i opgaver, bygger på personlige fortolkninger og synspunkter mere end egentlig med- eller modvilje.

Her kan I øge succesrate og trivsel og få konstruktive og skræddersyede foredrag til netop jeres situation.

Med et af mine foredrag får i justeret og opdateret den fælles bevidsthed af formål, midler og metoder, der kan føre jer lettere til succes!

Her kan du se mere om nogle af de foredrag og workshops, jeg afholder om motivation, mobning eller stressfri succes:

V + V = K

Visioner og værdier tilsammen skaber den kultur, organisationen skal leve af – og gerne vokse gennem.

De sædvanlige faresignaler afslører, når kulturen er under pres. Det kan løses.

 

Slap af! Det’ bare tanker…

Slap af! – det’ bare tanker… Er et inspirerende foredrag, der hjælper jer til at indføre en ny og mere konstruktiv adfærd, der har effekt med det samme.

 

Afstress dit liv – og få mere overskud

Øget motivation skaber øget produktivitet. Med enkle værktøjer kan i fjerne de begrænsende selvopfattelser, der forhindrer jer i at opnå den fulde succes

 

Undgå stress – Hvordan du kan træne dig til en stressfri hverdag

Stress er noget du udvikler – Derfor kan du også lære at undgå symptomerne. Et inspirerende og motiverende foredrag, der giver jer de mest effektive teknikker til at undgå stress i hverdagen

 

Lad mig kontakte dig, så du ved, hvordan jeg kan hjælpe jer videre.

 

 

Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address