Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Slip fri af narcissistens jerngreb om dig

Narcissister gør ondt på deres omgivelser!

Den evige følelse af nederlag og utilstrækkelighed kan ændres til overskud, selvrespekt, mod og tryghed

“Jamen, det burde da  være narcissisten, der skal lære at stoppe med sin forstyrrede adfærd!”

Sådan begynder mange af mine samtaler med mennesker, der har narcissister på nært hold. Jeg er ganske enig med dem, men….

Narcissister kan helt enkelt IKKE forstå, at deres adfærd er forkert.

Derfor er den eneste vej ud af narcissistens personlighedsforstyrrede jerngreb, at du lærer at  forholde dig anderledes til dens mønstre og handlinger.

Har du mødt en narcissist?

Så har du helt sikkert oplevet nogle af disse situationer:

 • Du føler dig overset og skal konstant yde service og omsorg, uden at modtage tak eller anerkendelse
 • Du bliver latterliggjort, for det du har ydet samtidig med at du bliver bagtalt, også overfor dine egne venner
 • Du er under en andens kontrol. I tanker, følelser og som fysisk oppasser og dine egne følelser eller fornemmelser bliver underkendt, Måske endda latterliggjort
 • Du skal erkende, at du har mødt et geni, der har ret i alt, mens dine holdninger bruges som argumenter, Mod dig selv
 • Enhver debat vendes mod dig, så du har tabt på forhånd. Samtidig er dine ideer altid forkerte. Du har simpelthen lyst til det forkerte.
 • Ros, du giver narcissisten, afvises blankt
 • Dine argumenter overhøres og fordrejes, så selv dine venner med tiden trækker sig fra samværet med jer
 • Du er den eneste af jer, der kan grine af sig selv og dine forslag til ændring af situationen opfattes som personlig kritik
 • Det er altid andres skyld, når tingene ikke går som narcissisten ønsker, så du føler dig utilstrækkelig – særligt når du har empatiske træk
 • Du møder ingen forståelse for din oplevelse og må igen og igen høre om, hvor godt narcissisten selv håndterer alting
 • Narcissisten har ALDRIG ansvar for det, der går galt. Derimod er det ALTID netop på grund af narcissistens enorme indsats og selvopofrelse, når dens nærmeste har succes
 • Altafgørende er, hvordan narcissisten fremstår. Uden hensyn til, hvordan du eller andre har det
  Og meget, meget mere…

Kontakt her, hvis du allerede nu ved, du skal videre i dit liv!

eller se mere herunder:

 

Så mange narcissister findes i Danmark

Narcissister udgør mellem 1 & 3% af den danske befolkning, svarende til mellem 60.000 og 180.000. Det er derfor sandsynligt, at du på et tidspunkt i dit liv har mødt mindst én af dem.

Arbejdsmæssigt kan de være overordentligt krævende kolleger, der aldrig kan tilfredsstilles eller som ofte skaber splid i gruppen. Som ledere kan deres adfærd minde om den, der er beskrevet i bøger om psykopater på job. Dominerende, manipulerende og aldrig rigtigt tilfredse – lige meget hvor meget du anstrenger dig.

I personlige relationer kan de være endog meget udfordrende, da du har investeret dine følelser i relationen. Helt stærkt fremstår problemet, hvis du ligefrem er partner til eller barn af en narcissist. Narcissisten aner ikke, hvad det vil sige at investere følelser i en relation.

Nogle af følgerne af et nært samvær med en narcissist vil være:

 • Reduceret selvværdsfølelse
 • Manglende mod til at gennemføre dine beslutninger
 • Stigende tvivl på egne evner og muligheder og med tiden sågar tvivl på, hvad du egentlig selv mener
 • Angst for at gøre noget forkert
 • Handlingslammelse
 • Påtager dig skylden for stadig mere
 • Forvirring, manglende fokus, koncentrationsbesvær, søvnbesvær
 • Overvejelser om du overhovedet har ret til at være i live
 • Manglende energi og virkelyst
  Og meget mere….

Du kan ikke redde den

Ønsket om at redde en person, der har narcissistiske træk, dræner dig for energi og livslyst. Indtil du er nødt til at give op. Senest når udmattelsen sætter ind. At du har tanken om at redde den, er netop den egenskab ved dig, som oprindeligt gjorde at du faldt i fælden ved narcissisten. Dit behov for at yde omsorg blev spottet af den, og du blev viklet ind i dens spind.

Kontakt her, for en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan blive fri til at acceptere dig selv igen.

 

Der er en vej ud af narcisstens jerngreb

Har du lyst til at finde en vej ud af den tilstand, har jeg udviklet et forløb, der giver dig energien tilbage, styrker dit selvværd og giver dig mod til at finde vejen frem i livet – med eller uden narcissisten.

Metoderne er velafprøvede og gennemtestede. Jeg benytter blandt andet hypnotiske teknikker og hypnotisk sprog samt en dybtgående coachingtilgang, hvor jeg udnytter min trænede empatiske sans til at hjælpe dig videre.

 

Nogle af de emner, du kommer igennem i forløbet:

1:1 = Fortrolighed

Vi mødes fysisk eller online, så du kan være fortrolig om det, der rører dig. Du får praktiske løsninger, du kan anvende med det samme.

Dit selvbillede genetableres.

Alle, der har mødt narcissister kender til, at selvbilledet forsvinder. , som anklagerne varer ved. Det retter vi op på helt fra begyndelsen!

Vi gennemgår dine erfaringer og genetablerer din selvrespekt.

Som din selvopfattelse justeres og opdateres vil du blive i stand til selv at finde flere konstruktive løsninger, der styrker din selvtillid. Du lærer, at gøre det på din måde.

Du bliver i stand til at spotte deres mønster

Du lærer at se mønstrene og at imødegå dem.

Narcissister gentager blot et række mønstre, der skal få dem til at føle sig værdifulde. Du træner helt fra første session at spotte de forsøg, narcissisten udfører. Så du holder fast i dig selv.

Du lærer at bistå andre konstruktivt. F.eks. din familie, der også har oplevet narcissisten

Narcissister rammer aldrig kun en person. Derfor er kredsen af udsatte omkring narcissister, altid større end vi umiddelbart forventer.

Som du lærer at spotte mønstrene og kende din egen værdi, kan du sætte effektive grænser og stå ved dem. Du vil samtidig blive i stand til at kunne hjælpe dine nærmeste ud af narcissistens kløer.

Ved du allerede nu, at du skal være fri til at være dig selv og kunne stole på dine egne følelser? Kontakt her, gratis og uforpligtende og hør, hvordan du kan slippe for angrebene.

 

Hvorfor dette program?

For at hjælpe dig til følelsen af frihed og accepten af dig selv!

Baggrunden for forløbet er, at jeg gennem de seneste 5 år i min hypnose- & coachingklinik har hjulpet mange mennesker, der har været udsat for narcissistens personlighedsforstyrrede adfærd i de nære relationer. På egen krop og sind har de mærket, hvor belastende det er at være første holdeplads for anklagerne og den mentale mishandling.

Har du oplevet narcissisten på tæt hold, kender du også omkostningerne ved deres adfærd.
Personligt, mentalt, følelsesmæssigt og måske endda økonomisk.

Det skal der gøres noget ved, og det vil jeg hjælpe dig med.

Kontakt her,  helt uforpligtende og få mere viden om, hvad du kan gøre for at slippe følelsen af at være forkert lige meget, hvad du gør.

 

Det og meget mere indeholder forløbet

Du får kendskab til dine egne styrker og lærer at udnytte dem, så du mærker mere frihed, velvære, selvsikkerhed.

Som du føler dig mere tryg, vil du opleve, at lysten og modet til at gå hele vejen – for din egen skyld – giver dig energi til at bruge dine egne ideer om, hvordan det skal være at være dig – på din måde.

Processen er sammensat, så hver fase a 60 minutter baserer på den forrige fase og understøtter din udviklingsproces og opdaterede selvforståelse.

I fase 1 styrker vi din selvopfattelse. Denne indledning gør dig i stand til at beslutte på et helt nyt grundlag, hvad du ønsker, der skal indgå i din hverdag.

I fase 2 gør vi op med din misforståelse af, at du skulle redde, finde dig i, begrænse dig så du kan træffe dine egne bevidste, konstruktive beslutninger om, hvordan det er at være dig. Du lærer at mærke hvordan det føles i kroppen, når det er rigtigt for dig.

I fase 3 og evt. 4 lærer du at sætte dig selv og andre deltagere fri. Du bliver bevidst om din egen værdi og de mekanismer, du kan bruge, der hjælper og styrker dig. Så du er klar til trygt at møde narcissisten, hvis du vælger det.

Du lærer helt enkelt, hvordan du bedst fastholder dig selv og imødegår narcissistens adfærd.

Forløbet er udviklet, så alle med normal begavelse kan deltage. Du behøver ingen forudgående viden om narcissisme, psykologi eller andre personlighedsforstyrrelser. Jeg guider dig gennem hele forløbet.

 

Eneste forudsætning for at have udbytte af forløbet:

Det eneste, du har brug for, er ønsket om, at din hverdag skal være anderledes, end du har oplevet den med narcissisten.

 

Min egen oplevelse med narcissister

Jeg selv har oplevet narcissismen på nærmeste hold og i forskellige sammenhænge gennem hele mit liv.

Privat og i arbejdssammenhæng har jeg mødt deres utiltalende og uforståelige handlinger. Jeg har set den skadelige effekt, narcissismen påfører nære relationer, samarbejdspartnere og kolleger.

Jeg ved, hvordan du oplever det

Fordi jeg ved, hvordan du føler dig til mode, kan jeg hjælpe dig til at være fri, selvsikker og glad igen. Trods narcissisten.

Sådan foregår det i praksis

Du og jeg mødes i min klinik eller online til hver session. Forløbet varer maksimalt 8 uger for at sikre din fremdrift.

Vi aftaler mødetidspunkter ved forløbets begyndelse, så du ved nøjagtigt, hvilke fremskridt du kan forvente. Der kan være nogle mentale øvelser og overvejelser mellem faserne, som du selv arbejder videre med.

Vil du vide mere om, hvad du kan forvente?

Kontakt mig nu for en uforpligtende samtale. Så ved du, hvordan dette forløb kan hjælpe dig videre.

Styrk din hverdag!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og modtag spændende tips og tricks til din hverdag direkte i din indbakke.
Email address