Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.
Kategorier

Succes som iværksætter?

Iværksætterpakken hjælper dig

Mere end 50% af nystartede virksomheder overlever ikke de første 3 år.

Alt for ofte ender kampen med udmattelse og frustrationer, fordi der lader til hele tiden at dukke nye forhindringer op. Det gør kampen endnu mere udmattende og til sidst…..

Målsætninger & Forhindringer

Vil du lykkes lettere med dit iværksætteri – eller enhver anden målsætning du har – er det afgørende, at du bruger de medfødte færdigheder, du har.

Færdigheder, der kan understøtte dit mål og fjerne de tillærte begrænsninger, der kan blokere dig.

Færdigheder, der kan hjælpe dig til, uden anstrengelse at lykkes med dit projekt.

DET ER DER I FORLØBET:

Fjern forhindringerne

Med hypnotiske teknikker opnår du friheden til at vide, præcis, hvordan det er, når det helt rigtigt.

Hypnose er en naturlig tilstand, som du oplever flere gange dagligt. F.eks. når du falder i søvn og vågner.

Ved at bruge hypnotiske teknikker hjælper jeg dig til at slippe de begrænsninger og blokeringer, der hidtil har afholdt dig fra at opleve den følelse af succes, du går efter. Samtidig etableres nye, opdaterede overbevisninger, der understøtter din energi til at gå efter målet.

Hypnose som terapeutisk og coachende redskab har intet med de sceneshows at gøre, du måske har set. Metoden anvendes af bl.a. topatleter og topledere til at sætte stærke personlige mål – og nå dem!

Gennem 3 sessioner af 90 minutter bliver du fri for blokeringerne

 

Definer målet

Når du kan MÆRKE målet,. er det din indbyggede natur at søge målet. Det hjælper hypnose dei til at udnytte.

I den første coaching session udnytter vi din medfødte evne til at forestille dig situationer, præcis som de skal være – når du kan mære, de bare er helt rigtige.

Let og enkelt lader vi din indre viden beskrive, nøjagtigt og konkret, hvad der indgår i dit mål – på alle områder.

Slut med at kæmpe – slut med at nøjes med mindre end det, du ønsker dig – og når målet kan føles, vil andre af dine medfødte evner, som vi aktiverer, hjælpe dig til at gøre netop det, der skal til, for at du når dit mål

 

Slut med at nøjes

Med coachende vejledninger og aktivering af dine medfødte styrker til at søge og opleve målet, hjælper jeg dit til det, du ønsker.

alt for mange iværksættere tilsidesætter andre områder i livet for at nå målet. Som regel forklarer det med at: “Det er bare indtil…, så….”

Her er det slut med at nøjes.

Ved at udnytte medfødte, naturlige evner og talenter, som du har fuld adgang til, vil du opleve, at du ikke længere behøver tilsidesætte alt andet i en periode, men kan nyde rejsen på vej til målet.

Du kan stadig bidrage og deltage i din hverdag – uden de kompromisser, der ellers afholder mange fra at overveje iværksætteriet.

Vi bruger i alt 5 coachingsessioner af 60 minutter i forløbet.

Det skal der til:

  • Du har en ide og har måske oplevet blokeringerne, der afskærer succesen. Enten personligt eller hos nogen, du kender.
  • Du er villig til at arbejde med dig selv – også mellem sessionerne – for at nå dit mål
  • Du er klar til at bruge ca. 10 timer, hvor du høster af min erfaring som salgsansvarlig, iværksætter, coach og hypnoterapeut.

Det får du til gengæld:

  • Konkret viden og værktøjer, der hjælper dig videre og udnytter de indbyggede, medfødte mekanismer, alle råder over – og som kun få benytter.
  • 10 timers adgang til faglig og konstruktiv, erfaren sparring.
  • Metoder og teknikker, der kan hjælpe dig i andre situationer – også privat – så du selv kan opdatere dit liv på andre områder, lettere.

Det skal du investere:

Forløbet Iværksætterpakken strækker sig over 10 sessioner, hvor du fysisk eller online får viden og værktøjer der virker.

i 2020 skal du investere kr. 8400 for hele pakken og betaling sker ved bestilling. Du kan evt. dele betalingen i 2 med kr. 4500 ved bestilling og igen efter 4 uger for at bevare adgangen til forløbet.

Fra 1. januar 2021 koster forløbet 12000.

Vil du vide, hvad du kan opnå?

Kontakt mig for en uforpligtende info-samtale og få mere viden om dine muligheder

Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address