Få 10% rabat på første behandling!

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Hypnosehuset Fyn og opnå 10% rabat på din første behandling, samt modtag direkte i din indbakke spændende tips og tricks til din hverdag.
Email address
100% privatliv. Vi deler aldrig din email.

Kategorier

Ved at bruge hypnosehusetfyn.dk acceptere du brug af cookies.

Om mig

Ejlif Meinche Larsen

Coach, hypnotisør, mentaltræner

Frihed – Mod – Selvsikkerhed

Jeg kan hjælpe dig til at opleve overskud, energi og følelsen af at bestemme i eget liv.

Da jeg selv engang mødte stresssymptomerne fandt jeg, at det eneste jeg havde gjort forkert var, at jeg forsøgte at tilpasse mig alle krav fra omgivelserne. Det betød, at jeg kom i klemme mellem dem og mig selv.

Det er jeg meget taknemmelig for! For det lærte mig, hvilke uanede muligheder og styrker, vi alle råder over i vores sinds uendelige maskinrum.

Den viden bruger jeg nu – sammen med min livslange passion for mental udvikling – til at hjælpe dig til at være den bedste, mest selvsikre, modige og frie udgave af dig selv!

Uanset hvilken ballast, du hidtil har haft med dig.

Jo flere mennesker, jeg arbejder sammen med, jo mere står det klart det eneste, du behøver for at være hjemme i dit eget liv, er en forståelse for, at du allerede har de færdigheder og derfor de muligheder, du så længe har ønsket dig.

Jeg hjælper mine kunder til at bringe netop disse indbyggede evner og styrker i spil, sammen med en opdatering af viden om dem selv. Summen af det, gør det muligt, at leve som den mest selvsikre udgave af sig selv.

Med accepten af dig selv og respekten for andre kan du nå dine mål og drømme meget lettere! 

Jeg bruger min interesse for menneskers adfærd til at afdække, hvor du hidtil har skjult styrker for dig selv og andre. Så du fremover kan leve på en ny, konstruktiv, positiv og opdateret måde – i overensstemmelse med det, du hidtil blot har forestillet dig som uopnåeligt eller forbundet med en stor indsats.

Forståelsen af menneskets adfærd, sprog, tankesæt har jeg udvidet gennem talrige bøger, kurser og deltagelse i mængder af events, hvor jeg har iagttaget de bedste (og nogle få af de usmarte) måder at agere på.

Som foredragsholder og underviser har jeg samlet yderligere erfaring i, hvordan vi tænker og forstår, så vores viden kan omsættes til handling og løsninger – lettere og hurtigere.

En årrække i et større jobcenter gav mig yderligere mulighed for at dyrke min særlige interesse: Mennesker med særlige udfordringer. Det gør mig i stand til at forstå og vejlede mennesker, ud fra netop deres behov ved at følge dem hele vejen. Indtil de kan selv.

Empowerment er vigtigt for min måde at hjælpe dig. Alle rummer særlige egenskaber og færdigheder, som kan bruges konstruktivt.  Jeg benytter en coachende tilgang, da jeg stoler på, at også du rummer svarene selv. De er blot, som ved de fleste af os, vanskelige at finde selv.

Især efter jeg begyndte at anvende hypnose i mit arbejde, står det klart, at vi alle kan meget mere, end vi troede muligt.

En stærkt empatisk sans og min intuitive fornemmelse af, hvor ’skoen klemmer’ gør mig i stand til at løse blokeringerne hurtigt og effektivt.

Derfor vælger jeg de metoder, der bringer dig varig forandring, hurtigst og mest virksomt.
Det betyder, at du kan opleve coaching, samtale, hypnose og en holistisk vinkel på frigørelsen af din situation.

Så du kan opleve glæde, frihed, mod og selvsikkerhed til at stå ved dig selv og foretage dig det, der gør dig godt.

Vil du se, hvad andre har oplevet hos mig? Se udtalelser her

Her kan du se hvilke metoder, jeg blandt andet anvender: Coaching og Hypnose

Nogle af de mange udfordringer jeg indtil nu har hjulpet med er:

Angst – Eksamensangst – Afhængighed (alkohol, motion, hash) – Depressionssymptomer – Flyskræk – Fobier (angst for edderkopper/ insekter/ heste/mørke) – Frygt for at tale i forsamlinger – Hukommelse – Højdeskræk – Koncentration – Lavt selvværd –Mangel på selvtillid – Neglebidning – OCD – Ordblindhed – Rygestop – Sen-hjerneskader – Skyldfølelse – Smertelindring – Sorg – Stresssymptomer –  Sukkerafhængighed – Synsforstyrrelser -Tandlægeskræk – Vrede – Vægttab og meget, meget mere